Nu ook: wijn- en foodnieuws
Deze zomer is Wijnkronieken al weer vier jaar in de lucht. Hoogste tijd om weer eens wat aan de formule te doen. Heel veel tijd heb ik daar dit najaar niet voor, maar gelukkig biedt de techniek steeds leukere hulpmiddelen. Zo heb ik sinds kort ook kakelvers wijnnieuws op Wijnkronieken, dankzij de mogelijkheid RSS feeds in de sidebar weer te geven.
Ik koos voor het wijnnieuws zoals John Levie dat op zijn site Wijn.blieb.nl presenteert. Van alle wijnsites en wijnblogs is Wijn.blieb de meest betrouwbare bron. Het wijnnieuws wordt er lekker kort samengevat, maar altijd vind je er verwijzingen naar het oorspronkelijke bericht. Wijn.blieb is dan ook een prachtige aanvulling op Wijnkronieken. Zelf geef ik maar zelden een nieuwtje door, aangezien Wijnkronieken nog altijd een echt dagboek-blog is. Maar vanaf heden dus aangevuld met het nieuws van Wijn.blieb.
Het nieuws over alles wat er goed en vooral fout gaat met ons eten, met de productie van ons voedsel, haal ik van Foodlog, opgericht door Dick Veerman. Dick weet elke dag weer een aantal spraakmakende berichten te plaatsen en Foodlog heeft inmiddels zijn plaats in de Nederlandse media over voedsel, voeding en eten wel verworven.
Scroll even verder door naar beneden, dan vind je de RSS feeds van Foodlog.